BIHAĆ URLIČE 2022
Draga ekipa, ljubitelji muzike i dobre festivalske svirke, evo nas ponovno sa vama nakon "grozne" pandemije uzrokovane Corona virusom, a koja nam je oduzela dvije godine muzičkog zadovoljstva. Zbog toga sad vas pozivamo na "Bihać Urliče Festival 2022.".

Na festivalu se družimo dvije noći, 26.08.2022. petak i 27.08.2022. u večernjim satima, a festivalska vrata se otvaraju već od 19h. Pažljivo smo odabrali izvođače za dvije festivalske večeri. Prva festivalska noć rezervirana je za elektronsku muziku, a na programu je ekipa SOUNDKIPPERS-a predvođena sa DJ INIS, DJ ELM i DJ IRFAN F.
Druga noć je rezervirana za bendovsku svirku, a Line Up čine: TIGHT GRIPS (Hr), LIFE ON WHEELS (De), RETRO (BiH) i GREFRAN (BiH).

Bitno je naglasiti da su ovogodišnji sponzori i donatori koji su odlučili dati potporu festivalu su: Bihaćka Pivovara, Asocijacija Muzičkih Umjetnika i Skladatelja (AMUS), Turistička zajednica grada Bihaća (VisitBihać), Kulturni centar Bihać, Agencija za nekretnine NOVI DOM Bihać, Promet-tehno doo-Yamaha BiH, Gig Bar & Konak. Ovim putem HVALA VAM OD ♥ jer bez vas "nema svirke".

Vjerujemo da će svako za sebe pronaći nešto za sebe i uživati.

Vidimo se na BUF-u.